Förvaringslåda för sommarlekar

förvaringslådaDen varma årstiden med sol och bad, blommor och fjärilar är mångas favorit. Grönt gräs, strålande solsken och blå himmel förknippas ofta med lekar och aktiviteter utomhus tillsammans med familj och vänner.

Det finns många utomhuslekar som passar hela familjen och är roliga både för vuxna och barn. Att man får lite extra motion och blir av med överskottsenergi på köpet är också ett plus.

Ett roligt tips är att samla alla olika redskap och tillbehör man kan tänkas behöva för olika lekar i en förvaringslåda i trädgården. På så sätt har man det som behövs nära till hands ifall man skulle bli sugen på en spontan brännbollsmatch eller en omgång av sommarklassikern kubb.

En förvaringslåda av trä är både stabil och tålig, och skyddar utrustningen både från strålande sol och ösande regn.

I sin förvaringslåda kan man samla allt som behövs för en lite roligare sommar – slagträn och koner, hopprep och gatukritor, tennis- och fotbollar, badmintonnät och mycket mer.  Allting samlas smidigt på ett och samma ställe.

För att skydda sin förvaringslåda kan man flytta in den inomhus under de kallare månaderna. Då är det ändå inte särskilt aktuellt med utomhusspel och lekar, och så håller sig lådan hel till nästa sommars lekar!