Bubbelpåsar bland företag

bubbelpåsarMånga företag använder bubbelpåsar när de ska skicka ut mindre varor till sina kunder. Bubbelpåsar är smidiga och lätthanterliga, samt att eftersom det nästan inte väger något alls blir frakten billig. Bubbelpåsar är också lätta att skicka då de ryms i en brevlåda utan problem. Företag som säljer saker som är ömtåliga, till exempel klockor och dvd-fodral, har stor användning av bubbelpåsar. Då bubbelpåsar finns i flera olika storlekar är de användbara till både stora och små saker. Däremot är de mindre praktiska för tjocka saker, utan de är gjorda för mer avlånga och smala saker. Företag kan köpa bubbelpåsar smidigt på internet och få mängdrabatt eftersom företagen oftast köper bubbelpåsar i paket. Exempelvis 100 st per gång. Detta beror också på hur stort företaget är och hur många bubbelpåsar som går åt. Mindre bubbelpåsar säljs ofta med fler i varje paket och de större med färre. En av de vanliga mindre storlekarna är 150×210 mm och en större kan vara 240×330 mm. De mindre storlekarna är smidigare för företag som säljer smycken exempelvis att använda. Men de större företagen som till exempel säljer ramar till fotografier har mycket bättre användning för de större formaten bland bubbelpåsar.