Boka billig flyttstädning i Stockholm

flyttstädning stockholmJust nu kan du få flyttstädning Stockholm billigt hos många företag i Stockholm. Du betalar endast halva kostnaden för städningen och begär rut-avdrag på kvittot. Ja, det är sant. Flyttstädning är inte längre något som behöver bli en dyr historia. Fler av företagen i Stockholm som erbjuder flyttstädning har sedan 2009 följt Skatteverkets regler om att reducera priset för hushållsnära tjänster som exempelvis städning. Det enda du behöver göra är att betala kontant eller via faktura – resten sköter företaget som står för den flyttstädning du betalat för.

Företagen i Stockholm behandlar din ansökan enligt PUL, Personuppgiftslagen, vilket innebär att de som gjort din flyttstädning inte får lämna ut ditt personnummer. Om du betalat för lite för din flytttstädning kan du sedan bli betalningsskyldig – se därför till att betala in rätt från början. I Stockholm har städföretagen mycket information om vad som gäller. Läs på innan du väljer flyttstädning och tänk på att inte fatta några hastiga beslut. Tänk igenom vad som är viktigt för dig.
För att du ska få ta del av rut-avdraget måste du fyllt 18 år och göra din flyttstädning som privatperson. Bostaden som arbetet ska vara utfört i ska vara din egen eller dina föräldrars. Spara pengar snabbt och boka flyttstädning hos ett billigt städföretag i Stockholm.